Hvad er nettomålerordningen?

Hvad er nettomålerordningen?

11. juni 2017 Slået fra Af Alex

Den såkaldte nettomålerordning var en lov vedtaget af folketinget vedrørende afregningsprisen på overskuds-el fra solcelleanlæg, der ikke findes mere.

Ordningen er afløst af nye regler, som siger at der ikke afregnes noget for overskuds-el. Dvs. den el fra dit solcelleanlæg, du ikke når at bruge selv, er økonomisk set tabt.

Efter indførselen af de nye afregningsregler, er det derfor nu vigtigere end nogensinde, at egetforbruget af strøm er så stort som muligt. Mange vælger at montere batterier til at lagre den daglige produktion. Med Batterianlæg kan din overskuds-el lagres til senere brug, så du minimerer mængden af el, der foræres væk til elnettet. Med et batterianlæg kan du reelt blive helt selvforsynende med el i en stor del af året, og du spilder ikke din overproduktion i dagtimerne.

Der er en relativt kompliceret ansøgningsprocedure forbundet med at opsætte solceller. Mange kan ikke overskue processen, hvorfor vi anbefaler, at du henvender dig til en leverandør, som gør det for dig. KlimaEnergi A/S tilbyder denne service. Se   www.klimaenergi.dk eller andre firmaer, som har samme service.

 

oekonomi_medium